TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU

Atatürk Hokey Federasyonu
GAZİANTEP POLİSGÜCÜ KADIN VE ERKEK TAKIMLARI AVRUPA SAHNESİNDE

GAZİANTEP POLİSGÜCÜ KADIN VE ERKEK TAKIMLARI AVRUPA SAHNESİNDE

Gaziantep Polisgücü kadın ve erkek takımları Avrupa Kulüpler Şampiyonasında ülkemizi temsil etmek için yola çıktı.

23 – 26 Eylül 2021 tarihleri arasında Slovenya’nın Predanovci kentinde düzenlenecek EuroHockey Kulüpler Avrupa Şampiyonası C2’de ülkemizi temsil edecek Gaziantep Polisgücü Erkek Takımı ile aynı tarihlerde Hırvatistan’ın Zelina kentinde düzenlenecek EuroHockey Kulüpler Avrupa Şampiyonası C3’te mücadele edecek Gaziantep Polisgücü Kadın takımı şampiyona için yola çıktı.

 

Gaziantep Polisgücü Erkek Takımı

2 grupta toplam 6 takımın bulunduğu şampiyonada temsilcimiz Gaziantep Polisgücü, ev sahibi HK Triglav ve Ukrayna temsilcisi HC Feniks ile birlikte A grubunda yer alıyor. Grubunda ki sıralamaya göre çapraz eşleşmeden gelecek diğer takımlarla maç yapacak temsilcimiz şampiyon olması durumunda ülkemizi bir üst tura taşıyacak.

Maç Programı;

23 Eylül 2021 Perşembe

17:30  Gaziantep Polisgücü – HK Triglav

24 Eylül 2021 Cuma

17:30  Gaziantep Polisgücü – HC Feniks

 

Gaziantep Polisgücü Kadın Takımı

2 grupta toplam 7 takımın bulunduğu şampiyonada temsilcimiz Gaziantep Polisgücü, ev sahibi HK Zelina, Galler temsilcisi  Gwent HC ve Lüksemburg temsilcisi  HC Luxembourg takımı ile birlikte A grubunda yer alıyor. Grubunda ki sıralamaya göre çapraz eşleşmeden gelecek diğer takımlarla maç yapacak temsilcimiz şampiyon olması durumunda ülkemizi bir üst tura taşıyacak.