TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU

Atatürk Hokey Federasyonu
TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU'NDA SADIK KARAKAN YENİDEN BAŞKAN!

TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU'NDA SADIK KARAKAN YENİDEN BAŞKAN!

Federasyonumuzun 5. Olağan Genel Kurul ve 7. Olağan Mali Genel Kurulu Ankara'da yapıldı.  Genel Kurulda bütçe ve denetim raporlarının ibra edilmesinin ardından başkanlık için tek aday olan Sadık Karakan yeniden Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı olarak seçildi.

188 delegenin katılımıyla gerçekleşen genel kurulda Türkiye Hokey Federasyonu'nun 2021 - 2024 döneminde yönetecek Başkan, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyeleri seçildi. Divan Kurulu Başkanlığını Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Burhan Cahit Erdem'in yaptığı Genel Kurulda, Sadık Karakan bir konuşma gerçekleştirdi.

Görevi devraldığında Federasyonun Türkiye genelinde 4-5 ilde aktif kulüp bulunduğunu, yalnızca 8-9 kulüp bulunduğunu, okul sporlarında, üniversitelerde hokeyin olmadığını, uluslararası standartlara sahip hokey sahasının olmadığını, Federasyonun uluslararası müsabakalardan men edildiğini ve cezalar aldığını,  kişi kurumlara borçların ödenemediği ve icralık olunduğu bir dönemin yaşandığını söyledi. Şu anda ise tüm hokey gönüllüleri ile birlikte 65 ilde aktif olduklarını ve pandemi öncesinde 24 lig düzenlediklerini ve takvim yılı içerisinde dini ve milli bayramlar hariç olmak üzere her gün faaliyetlerinin olduğunu, hakem ve kulüp hak edişlerinin faaliyetlerin hemen sonrasında ödendiği,  6 tane uluslararası standartlara sahip hokey sahasının bulunduğunu ve uluslararası organizasyonlardan başarıyla dönüldüğünü ifade etti. Karakan '''Bunların hepsini siz kıymetli hokey gönüllüleri ile birlikte başardık'' dedi.

Sadık Karakan'ın konuşmasının ardından oylamaya geçildi. Genel Kurula katılan 188 delegenin 170'i oy kullanırken, 161 oy alan Sadık Karakan yeniden Federasyon Başkanlığıma seçildi. 9 oy ise geçersiz sayıldı.

Federasyonumuzun 5. Olağan Genel Kurul ve 7. Olağan Mali Genel Kurulunda yapılan seçimlere göre  Sadık Karakan başkanlığımda  yürütülecek 2021 - 2024 dönemi Yönetim,Denetim ve Disiplin  kurulu şu isimlerden oluşuyor.


Genel Kurul Fotoğrafları İçin Tıklayınız


SADIK KARAKAN
Başkan
Yönetim Kurulu Asil Üyeler Yönetim Kurulu Yedek Üyeler
BAYRAM YÜKSEL ALİ ÇOLAK
YUSUF KARALOĞLU İBRAHİM HALİL ÇINAR
YUSUF İZZET KARAMAN EYÜP CELAL AKARÇAY
MEHMET KAPLAN KASIM DAYIOĞLU
MEHMET YAMAN MEMİŞ ALPER YILDIRIM
ÖMER FARUK YAKAR MUSTAFA YÜKSEL
GÜRHAN AYGÜN FAHRETTİN ÖZDEMİR
ABDULLAH KODEK ADNAN KİBAROĞLU
ERTAN DEMİREZEN MURAT SARIYÜCE
SELİM BOZÇELİK MEHMET İNANÇLI
MEHMET GÜRER HASAN DİŞKAYA
MUZAFFER DEMİR AHMET YILMAZ
MERT CAN DUMAN ADNAN KÖK
EMRE AKGÜL OKAN SEÇKİN
Denetleme Kurulu Asil Üyeler Denetleme Kurulu Yedek Üyeler
MUSTAFA ŞEREF GÖKDEMİR ZEKİ KURT
MEHMET AY KEMAL CİVELEK
Disiplin Kurulu Asil Üyeler Disiplin Kurulu Yedek Üyeler
AV. ARZUMAN AZAFLI AV. RAMAZAN YÜKSEL
AV. BÜŞRA PALAZOĞLU AV. MERVE KAYIHAN
AV. SERVE TUĞBA BATMAZ AV. SENA ARAS
AV. OSMAN ALANBAY AV. SÜMEYRA FELEKOĞLU
AV. AYŞENUR ALBUNAR AV. EDA SÜLLÜ
 


Genel Kurul Fotoğrafları İçin Tıklayınız