TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU

Atatürk Hokey Federasyonu
A MİLLİ KADINLAR ADAY KADRO 1. HAZIRLIK KAMPI | 9 - 17 ARALIK 2021 - AMASYA

A MİLLİ KADINLAR ADAY KADRO 1. HAZIRLIK KAMPI | 9 - 17 ARALIK 2021 - AMASYA

A Milli Kadınlar Aday Kadrosu, 12 - 15 Ocak 2022 tarihleri arasında Almanya'nın Hamburg kentinde düzenlenecek Kadınlar Salon Hokeyi Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için Amasya'da kampa girdi.

A Milli Kadınlar Aday Kadromuz, başantrenör Yasin Yükseler yönetimindeki çalışmalarını 18 kişilik kadroyla sürdürüyor. Daha önce açıklanan kadroda bulunan Gamzenur Çetiner ise nükseden sakatlığı sebebi ile kadrodan çıkarıldı.  Federasyon Başkanımız Sadık Karakan; 9 - 17 Aralık 2021 tarihleri arasında Amasya Spor Salonu'nda günde çift antrenman yaparak avrupa şampiyonası hazırlıklarını sürdürecek A Milli Kadınlar Aday Kadrosunun hazırlık kampı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

A Milli Kadın Takımı'nın Avrupa'nın en güçlü rakipleri ile en üst Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edeceğini işaret eden Karakan ''A Milli Kadın Takımımız tarihimizin en zorlu şampiyonasına hazırlanıyor. Ülkemizle birlikte Avrupa'nın en iyi 8 ülkesinin bulunduğu şampiyonada teknik ekip ve sporcularımızın ellerinden geleni yapacaklarına yürekten inanıyorum. Mücadele edeceğimiz rakiplerimiz sadece Avrupa'nın değil aslında dünyanın en iyi takımları. Bu şampiyonaya yükselmek ülkemiz için kolay olmadı ancak bu şampiyonada bulunmamızın tesadüf olmadığını ve Türk Hokeyinin çıktığı noktayı uluslararası arenada da ispat edeceğiz'' dedi.


Almanya, Çekya ve Ukrayna ile birlikte B grubunda bulunana millilerimiz, grupta elde edeceği sıralamaya göre A Grubunda bulunan Avusturya, Belarus, Hollanda ve Rusya ile karşılaşacak.


Millilerimizin idari ve teknik kadrosu şu şekilde;

 

İdari ve Teknik Kadro

Yasin Yükseler

Başantrenör

Ferdi Yükseler

Yardımcı Antrenör

Serdar Celasun

Yardımcı Antrenör

Gökhan Kaya

Yardımcı Antrenör

Eylem Küçük

Fizyoterapist

Büşra Akın

Fizyoterapist

Ahmet Yılmaz

Kamp Sorumlusu

Sporcu Kadrosu

Ayla Esen

Sporcu

Buse Badur

Sporcu

Ece Şahiner

Sporcu

Emine Bahcivan

Sporcu

Fatma Songül Gültekin

Sporcu

Gülcan Paksoy

Sporcu

Kübra Güzelal

Sporcu

Meryem Oymak

Sporcu

Nurhan Gül

Sporcu

Perihan Çınar

Sporcu

Rabia Uysal

Sporcu

Selin Güzeller

Sporcu

Serpil Seval Türker

Sporcu

Sinem Yalçın

Sporcu

Tuba Elğay

Sporcu

Tuğçe Şahiner

Sporcu

Yeter Çelik

Sporcu

Zeliha Kendir

Sporcu