TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU

Atatürk Hokey Federasyonu
KADINLAR AÇIK KALAN SÜPER LİG SONA ERDİ

KADINLAR AÇIK KALAN SÜPER LİG SONA ERDİ

2021-2022 Sezonu Kadınlar Açık Alan Süper Lig’de Kupa Töreni Düzenlendi

İlk etabı 9-17 Nisan 2022 tarihleri arasında Gaziantep'te gerçekleşen  ikinci etabı ise 14-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında yine Gaziantep'te geçekleşen Kadınlar Açık Alan Süper Lig’de Gaziantep Polisgücü şampiyonluğa ulaşan takım oldu.


Gaziantep Hokey Sahası’nda düzenlenen kupa töreninde Şampiyon olan Gaziantep Polisgücü’nün kupa ve madalyalarını Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ile  Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay takdim etti.


Süper Lig'de  2. olan Gaziantep Gençlik Doruk Spor Kulübü'nün kupa ve madalyalarını Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdullah Gözegir, Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Faruk Yakar ve Şahinbey Belediyesi meclis üyesi Halil Beyazay takdim etti.


 3. olan Kırıkkale Akademi'nin kupa ve madalyalarını ise Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Kaplan ve Denetim Kurulu Başkanımız Mustafa Şeref Gökdemir takdim etti.

 Süper Lig’de en iyi kaleci unvanının sahibi 9 Eylül Üniversitesi takımından Gaye Çakmak olurken, Gaye Çakmak’a ödülünü Gaziantep ASKF Başkan Yardımcısı Güngör Sönmez verdi.

Süper Ligin gol kraliçesi ödülünün sahibi  ise Gaziantep Polisgücü takımından Perihan Çınar oldu. Gol Kraliçesine plaketini Temsilciler Kurulu Başkanımız Ali Koç verdi.

 Süper Ligin en iyi oyuncu unvanının sahibi olan Alanya Yıldızları'ndan Emine Bahcivan’a ise plaketini Şahinbey Belediyesi Meclis Üyesi Uğur Kalkan takdim etti.


Süper Lig'in sona ermesiyle birlikte oluşan puan durumuna göre Gaziantep Polisgücü ve Gaziantep Gençlik Doruk takımları ülkemizi 2023 yılında düzenlenecek Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda temsil etme hakkı kazandı.

Tüm Fotoğraflar İçin Tıklayınız